Wat bieden wij u als sportclub
Voor (ex) hartpatiënten
- Onze club beschikt over deskundige medische-
  en sportbegeleiding
- Tijdens het sporten is altijd een AED beschikbaar.
- We werken op een plezierige en verantwoorde
 wijze aan uw conditie.
- Door regelmatig te sporten gaat u zich fitter
 voelen.
Ontspanning en plezier in bewegen
Er wordt op een ontspannen wijze gesport en iedereen doet op zijn of haar eigen niveau mee. In een groep van gelijkgestemden groeit gemakkelijk een sfeer van acceptatie.
Niet de prestatie ten opzichte van een ander is belangrijk maar het samen sporten. Dus niet tegen elkaar maar met elkaar. Daarom is sporten ontspannend, plezierig en gezond.
Sociale contacten
Als (ex) hartpatiënt verliest men vaak het contact met mensen waar men eerst regelmatig mee om ging. Door bij een sportclub voor (ex) hartpatiënten te gaan sporten legt u nieuwe contacten met mensen die u begrijpen. Na een speels sportuur is er nog ruimte om gezellig even te praten en iets te drinken.
Hart sportclub Hoogeveen eo.            Opbouw van uw conditie onder deskundige begeleiding
Deskundige medische- en sportbegeleiding